Uitnodiging

 

Beste partners en initiatiefnemers van Groen Kapitaal,

Op 14 december vindt het Groen Kapitaal congres 2018 plaats. Deze dag staat in het teken van samenwerking en actie, want daar draait Groen Kapitaal om. Samen aan de slag! In ronde 1 staan de netwerken en nieuwe samenwerkingen centraal. In ronde 2 gaan we aan de slag om initiatieven verder te helpen door ze te verbinden aan partners van Groen Kapitaal op gebied van kapitaal, netwerk, kennis of grond. U kunt dus niet achteroverleunen, maar zal samen aan de slag moeten.

De afgelopen jaren zijn er talloze nieuwe netwerken, samenwerkingen en initiatieven ontstaan die ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan meer Groen Kapitaal. Wij zijn trots op deze vernieuwers, koplopers en aanpakkers die denken en doen. Daarom hebben we een online platform opgericht en organiseren we offline events als Kenniscafés. Daar verbinden we partijen, zetten we aan tot samenwerking en proberen we initiatieven verder te helpen.

Programma & inhoud 14 december

Het programma is rond, en we geven jullie graag een sneak preview. We hebben 110+ aanmeldingen,  interessante workshops, veel initiatieven en partners die voor nieuwe matches kunnen zorgen en we hebben drie initiatieven die gaan pitchen voor een live crowdfunding actie. Jij gaat beslissen welk initiatief er met het geld vandoor gaat. Natuurlijk is er ook heel veel tijd om te nieuwe mensen en partijen te leren kennen. Kortom, het belooft een heel bijzondere dag te worden en wij hebben er onwijs veel zin in.

Locatie

  • Locatie: De Cultuurkoepel Heiloo, Kennemerstraatweg 464, 1851 NG Heiloo
  • Contactpersoon: Monique Wiedijk > wiedijkm@noord-holland.nl

Programma

12.00 inloop en lunch

12.45 Opening door sectormanager Groen Gerben Biermann

13.00 Aanbieding Kennisagenda door Rien van Tilburg (Clusius)

13.10 Pitches van Crowdfunding voor Natuur

13.30 Ronde 1 – de workshops

  • Natuurinclusieve Landbouw met Gedeputeerde Landbouw Jaap Bond
  • Groene Gezonde Leefomgeving
  • Netwerk Gemeenten
  • Infranatuur

14.45 Ronde 2  – de initiatieven centraal

Er staan kramen langs de randen in de grote zaal. In het midden is een zeepkist waar elke tien minuten één of meerdere initiatieven het podium kunnen pakken. De teamleden van Groen Kapitaal gaan actief makelen tussen partners en initiatieven. Netwerken, maar dan net even anders.

16.00 Einde Ronde 2 – snelle terugblik met Adnan Tekin

16.15 Bekendmaking uitslag Crowdfunding voor Natuur (en Gouden Roerdomp 2018)

16.30 Afsluiting & borrel & prachtig magazine voor onderweg naar huis

Aanmelden en initiatiefnemers

Het congres is volgeboekt! Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

MEER OVER DE WORKSHOPS:

Doelgroep

Het congres is door en voor partners van Groen Kapitaal. Daar hoor jij bij als initiatiefnemer of wanneer je via jouw organisatie een bijdrage kan leveren aan het realiseren van projecten van initiatiefnemers. Wil jij een gevoel krijgen wat dat betekent kijk dan eens rond op ons platform onder initiatieven en kennis & inspiratie.

Routebeschrijving Congres

Adres
Cultuurkoepel Heiloo
Landgoed Willibrordus
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo