Ben jij die frisblikker, die andersdenkende die overstroomt van interesse en energie? Kun jij nooit op je beurt wachten, heb je altijd gelijk ideeën en worden vrienden ook wel eens gek van jouw creativiteit? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Groen Kapitaal organiseert dit jaar voor het eerst een driedaagse Hackathon Natuurinclusieve Landbouw. Het doel van deze Hackathon is om in teams van experts, studenten, wetenschappers, techneuten etc. samen praktische, innovatieve en natuurinclusieve oplossingen te vinden voor problemen van agrariërs. Praktisch toepasbaar en realistisch haalbaar. Mean and lean, quick and dirty! Help jij mee?

Wat is natuurinclusieve landbouw eigenlijk?

Een ecologisch houdbare vorm van voedselproductie. Dure woorden, die erop neerkomen dat boeren gebruik maken van wat de natuur op, om en onder het bedrijf te bieden heeft, de biodiversiteit op het boerenland versterkt en de natuur zo min mogelijk belast. In een notedop. Maar het is iets meer dan dat. Vandaar dat we hier een blog over hebben geschreven om het wat duidelijker te maken. Een blog dat jij waarschijnlijk niet zult lezen omdat je je gelijk op wilt geven;-)

Programma:

 

Zie ook hier voor laatste versie van het programma

Aanmelden

Meld je hier aan.  Vol is vol uiteraard, dus wie het eerst komt, die het eerst maait;-)

 

What’s in it for you?

Normaal zijn de producten van de boer altijd te vinden in jouw keuken, maar nu is er een unieke kans om een kijkje te nemen in de keuken van de boer. Als frisdenker krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende inspirerende trainingen en workshops, kennis te maken met diverse experts en je netwerk te versterken. Maar vooral jouw creatieve blik op natuurinclusieve landbouw kun je hier ongedwongen kwijt. En natuurlijk zorgen wij voor genoeg eten en drinken!

 

Locatie

Bezoekboerderij Leven van de wind
Marbel de Graaf- Montsma
Oosterterpweg 12
1771SJ Wieringerwerf
Telefoon: 06-51764445
Email: info@levenvandewind.com

Contact

Heb je vragen over de Hackathon of Natuurinclusieve Landbouw: Danielle Lieuwen