Groenlab – Groene gezonde stad

Op donderdag 7 juni vertelt Dorien Kotterman over haar project GroenSpoor in Heiloo. Vanuit haar ervaring met andere projecten ziet ze een stevige uitdaging in borgen van participatie van de verschillende partijen die betrokken zijn. Hoe kun je in de beginfase al inbouwen dat GroenSpoor een lang en energiek leven heeft?

Verder staat Eelke Wielinga op het programma: Hoe borg je initiatieven in een netwerk?

Dr. Eelke Wielinga schreef in 2005 ‘Netwerken als levend weefsel’ en voor komende zomer komt zijn boek ‘Netwerken met energie’ uit. Hij vertelt ons over zijn visie op netwerken als levend weefsel en hoe belangrijk het is dat de energie kan stromen. En hoe doe je dat concreet?

Natuurlijk gaan we zelf aan de slag hiermee, zodat je ook je eigen borging kunt verbeteren. En we horen ook graag welke leerzame ervaringen jij er zelf hebt gehad. Na de gezamenlijke oogst van de middag ronden we af met acties of leerwensen voor het GroenLab van september. We sluiten af met een rondleiding door de hortus en praten na tijdens de borrel!

Het is een besloten bijeenkomst. Ben je geïnteresseerd in het GroenSpoor of wil je ook een Lab organiseren of bijwonen neem dan met ons contact op.