Met  Beter in het Groen vind je eenvoudig begeleid aanbod dat helpt om gezond te blijven of gezonder te worden. Van wekelijkse wandelgroepen tot kindertherapie en re-integratie in het groen.

Gezond aanbod in het groen beter vindbaar

Een natuurlijke omgeving vermindert stress en nodigt uit tot bewegen en ontmoeten. Door de informatie over georganiseerd zorg-, sport- en beweegaanbod in het groen online te bundelen in de ‘Beter in het Groen’-zoeker wordt dit aanbod beter vindbaar voor burgers, patiënten, mantelzorgers, artsen en andere gezondheidsprofessionals die cliënten en/of patiënten adviseren of verwijzen.
In de Beter in het Groen-zoeker kan gezocht worden op postcode of plaats, behoefte en doelgroep. Initiatieven kunnen gratis aangemeld worden. Initiatieven die voldoen aan de criteria voor opname in de Beter in het Groen-zoeker worden getoond met een korte beschrijving van het initiatief en  contactgegevens voor meer informatie. Er zijn al op meer dan 1000 locaties initiatieven vindbaar in de zoeker. Hoe meer initiatieven zijn aangemeld en hoe meer bekendheid er wordt gegeven aan Beter in het Groen hoe groter de kans op het vinden van passend aanbod in het groen!

Dit hebben we nog nodig

Websites die informatie geven over gezond leven, bewegen, tegengaan stress, burn-out of depressieve gevoelens, vragen wij om een verwijzing naar https://www.beterinhetgroen.nl/ op te nemen. Door simpelweg een hyperlink op te nemen naar onze website raken meer mensen bekend met het diverse aanbod in de Beter in het Groen-zoeker. Gebruik maken van een gratis banner? Neem dan contact met ons op via beterinhetgroen@mediquest.nl. Ken je zorg-, sport- of beweegaanbieders in het groen waarvan het aanbod nog niet is opgenomen in onze zoeker? Vraag ze hun aanbod aan te melden bij Beter in het Groen zodat meer mensen dit aanbod weten te vinden. We zijn op zoek naar partners en ambassadeurs die financieel of door inzet van eigen communicatiemiddelen structureel kunnen bijdragen aan het vergroten van de bekendheid van Beter in het Groen

Initiatiefnemer
MediQuest
Contactpersoon
Augie Vissers
Locatie
Noord-Holland
Wat is er nodig
Publiciteit