De nieuwe vereniging voor kleinschalige biologische (agrarische) ondernemers.

 

DOEL

In 2018 is deze vereniging opgericht! Met de vereniging Bio Noord-Holland verbinden we biologische ondernemers in Noord-Holland, zowel agrarische ondernemers als winkels en kleine productiebedrijven. Wij bieden één aanspreekpunt voor diverse geïnteresseerde partijen. Voor onze leden spelen we in op de vraag naar inhoudelijke verdieping, bieden gelegenheid voor ontmoeting en behartigen de belangen. Inmiddels hebben we 50 leden. Allemaal ondernemers en boeren met een SKAL-certificering.

We richten onze aandacht op:

  • Biologisch, logisch in NH: het vergroten van de bekendheid en herkenbaarheid van de Noord-Hollandse biologische landbouw en biologische producten.
  • Samenwerking afzet NH: Het versterken van de regionale afzet van biologische producten.
  • Land en bodem: het verdiepen van de kennis op gebied van bodem, biodiversiteit en landbouwmethodes.

Wat hebben we nodig?

We zoeken nog nieuwe leden, bestuursleden en actieve leden voor onze projectgroepen. Bedrijven met een SKAL-licentie en bedrijven die gaan omschakelen zijn van harte welkom als lid! Ook zijn we op zoek naar financiële ondersteuning van de activiteiten.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Onze secretaris Karlijn Kraan kun je bereiken op e-mailadres info@bio-nh.nl

De website vind je hier

 

 

Initiatiefnemer
Vereniging BIO-NH
Contactpersoon
Karlijn Kraan
Locatie
Provincie Noord Holland
Wat is er nodig
meer leden en financiële ondersteuning van activiteiten