Landje van Groen Vitaal is een wilde tuin (4650m2) in Santpoort-Zuid waar kruiden en natuurlijke gezondheid centraal staan. Vitaliteit met de kracht van de natuur. We organiseren diverse (bedrijfs)activiteiten.

De kruidentuin staat centraal bij de Vitaliteitscoaching, reintegratie in het groen en bedrijfsworkshops. We organiseren workshops zoals wildplukken, buitenkoken, vitaliseren met de kracht van de natuur, Thee wildpluk, theeceremonies en Superfoods.

Vitaliseren met de kracht van de natuur.
Een prachtig stuk natuur met daarbij een kruidentuin, kneippvitaliteitshoek (aarden op blote voeten), bad (koudwatertraining), bijen (apitherapie), vuurplek, medicijnwiel en een krachtplek. De vuurplek wordt gebruikt om in de heksenpan te koken met wilde kruiden en om thee te zetten. De tuin is een inspiratie en doe plek om te werken aan een natuurlijke gezondheid.

Initiatiefnemer
Corina Busman
Contactpersoon
Corina Busman
Locatie
Wüstelaan Santpoort-Zuid
Wat is er nodig
Netwerk, Zichtbaarheid project, Contacten bij bedrijven en arbodiensten die medewerkers (preventief) willen vitaliseren met de kracht van de natuur, Tuingereedschap, handen die mee willen werken in de kruidentuin