Wil je een veelbelovend initiatief steunen? Bepaal zelf welke manier het beste bij jou past.

Financiering

Voor een start-up is vaak financiering nodig. Dan kan subsidie of een crowdfundingcampagne helpen om het rond te krijgen. Voor het opschalen van een initiatief gaat het vaak om een groter bedrag. Dat kunnen naast subsidies ook leningen zijn.

Heeft jouw organisatie een loket of subsidieregeling waarmee je een initiatief kan helpen? Of wil je bijdragen via crowdfunding of door een lening te verschaffen? Neem dan contact op met de initiatiefnemer.

Overzicht van alle initiatieven

Netwerk en samenwerken

Een initiatief is erg geholpen met de juiste relaties en partijen om een idee of project te realiseren. Door jouw netwerk ter beschikking te stellen, of te wijzen op interessante ideeën, contacten of potentiële klanten, geef je de initiatiefnemer een steuntje in de rug.

Netwerk

Lees meer over het netwerk van Groen Kapitaal

Geïntereseerd?

Neem contact op

Vrijwilligerswerk

De handen uit de mouwen steken, dat kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld door als vrijwilliger aan de slag te gaan. Zo help je bij de uitvoering of het onderhoud van een project. En maak je onderdeel uit van de community van het initiatief.

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Kennis

Onderzoek en kennis zijn onmisbaar voor innovatie. Onze partner Amsterdam Green Campus staat open voor samenwerking met de hieraan verbonden kennisinstellingen. Natuurlijk zijn ook nieuwe samenwerkingen kansrijk, zoals een groep studenten.

Amsterdam Green Campus

Naar website